juhani.stromberg@seedi.fi
+358 (0)400 402158

Juhani Strömberg

Tervehdys, olen Juhani Strömberg ja toimin Seedigital-yksikön johtajana.

Keskeinen osa Seedin toimintaa on suomalaisten yritysten ja organisaatioiden digitalisoiminen – alkaen prosessien sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä ja päätyen aina uusien liiketoimintamallien lanseeraamiseen ja toimialapelisääntöjen muuttamiseen.

Palvelumme kattaa kehittämisen koko elinkaaren strategiasta sekä uusista liiketoiminnoista ja palveluista tarvittaviin IT-toteutuksiin saakka.

Toimintaamme luonnehtii 4K: konkretia & kellotaajuus sekä kasvu & kannattavuus.

Olen pitkän linjan digitalisoija: 40 v työkokemus IT-palvelu- ja logistiikka-aloilta – olen saanut olla mukana 25 v konsernijohtoryhmätasolla ja yli 20 v hallitustyöskentelyssä. Koulutukseltani olen tekniikan tohtori oppiaineina digitaalitekniikka ja teollisuustalous. Urallani olen ehtinyt nähdä 4 taloustaantumaa ja yhtä monta nousuvaihetta.

Harrastan lenkkeilyä, lukemista, valokuvausta ja musisointia cover-rock-bändissä.

Viimeksi olen ollut Itella Oyj:ssä (2006–2014) 9 vuotta strategiajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tätä ennen olin Tietotehdas Oy, Tieto Oyj, TietoEnator Oyj:ssä (1976–2006) erilaisissa linja- ja kehitysjohtotehtävissä yhteensä 30 vuotta, joista 17 vuotta konsernin johtoryhmän jäsenenä. Viimeisimpänä liityin Blockchainforum ry:n hallituksen jäseneksi. Hallitustyöskentelykokemusta on kertynyt lukuisissa yrityksissä ja yhdessä yhdistyksessä.

Sain 2010 Talentumin ”Vuoden IT-innovaattori” -palkinnon. Tämän ohella olen ollut yli 10 vuotta Tietoviikko-lehden “100 suomalaista IT-vaikuttajaa”-listalla.