Ratkaisutoimisto Seedi

Ratkaisutoimisto Seedi on liikkeenjohdon konsulttitoimisto, jonka liikeideana on ratkoa yritysten ongelmia ja parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä uniikilla tavalla. Kilpailuetumme ovat innovatiivisuus, nopeus ja hyvä palvelu – sekä rautainen käytännön kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, kasvattamisesta ja käynnistämisestä.

2009
perustamisvuosi
314
asiakasta
19
perustettua yritystä
50
osaajaa

Perustettu intohimosta

Markon missiona on pelastaa maailma ratkaisemalla kriittiset ongelmat uusilla yrityksillä, ja pelastaa Suomi auttamalla yrityksiä kehittymään kilpailukykyisemmiksi. Marko on ollut perustamassa yhteensä 34 yritystä, joista viimeiset 23 Seedin kautta. Seedin lisäksi Marko on omistajana yrityksissä start-upeista pörssiyhtiöihin, ja luennoi aktiivisesti omistamisesta ja hallitustyöskentelystä.

Markolle myönnettiin vuonna 2005 Mainonnan monitaho -palkkio elämäntyöstään suomalaisen markkinoinnin hyväksi. Vuonna 2010 Tietoviikko lehti valitsi hänet 100 suomalaisen IT vaikuttajan joukkoon. Vuonna 2011 hän pääsi kymmenen finalistin joukkoon Talouselämän nimeämänä innovaatiojohtajana.

Ratkaisutoimisto Seedin johtajana Marko luotsaa monialaista osaajien tiimiä, jonka tavoitteena on rakentaa parempaa maailmaa – työpäivä kerrallaan.

Me olemme Seedi

Teemme parempaa maailmaa, työpäivä kerrallaan

Me Ratkaisutoimisto Seedissä näemme maailman olevan mahdollisuuksia täynnä. Hyödynnämme digitalisaation tuomia mahdollisuuksia, ja ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnan ongelmia. Ratkaisemattomiin ongelmiin perustamme uusia yrityksiä. Lue lisää historiastamme, ideologiastamme ja strategiastamme.

Tutustu strategiaamme ja ideologiaamme

Olemme aktiivinen osa liike-elämää ja yhteiskuntaa

Toteutamme itse ja yhdessä muiden kanssa yhteiskunnallisia ohjelmia, jotka tähtäävät parempaan johtamiseen, omistajuuteen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Tutustu ohjelmiimme tarkemmin.

Yritykset

Olemme olleet mukana perustamassa 19 yritystä ratkomaan tämän päivän ja huomisen haasteita. Osa yrityksistä on siirtynyt historiaan, osa yhdistynyt muihin, ja osa siirtynyt seisomaan täysin omilla jaloillaan.