Teemme parempaa maailmaa, työpäivä kerrallaan

Alati muuttuva maailma pakottaa niin yritykset kuin yhteiskunnan tarkastelemaan vanhoja toimintatapojaan ja olemaan avoimia muutoksille. Se mikä päti eilen, ei päde enää tänään. Kaikkeen tähän liittyy sekä uhkia että mahdollisuuksia. Missiomme mukaisesti autamme asiakkaitamme sopeutumaan niihin löytämällä ja ratkomalla liiketoiminnan ongelmia, ja perustamalla uusia yrityksiä ongelmiin, joihin ei vielä ole ratkaisua.

Elämme strategiaamme todeksi

Me Ratkaisutoimisto Seedissä näemme nykyisen aikakauden mahdollisuuksien aikakautena. Hyödynnämme digitalisaation tuomia mahdollisuuksia, ja ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnan ongelmia. Ratkaisemattomiin ongelmiin perustamme uusia yrityksiä. Näin toteutamme missiotamme.

Luotsaamme ratkaisutoimiston liiketoimintaamme systemaattisesti kohti kasvua ja skaalautuvuutta. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja toimintamme kehittämiseen.

Käytämme alihankintaa tehokkaasti, vapauttaen resurssejamme kokonaisuuksien hallintaan. Näin tuemme myös itseämme suurempaa liiketoimintaverkostoa.

Missä näemme toistuvaa tekemistä, luomme nopeasti konsepteja, tuotteita ja automatisointia. Osaamisemme on parhaassa käytössä luovassa ajattelussa, ei rutiinien pyörittämisessä.

Kehitämme palveluita kasvaville alueille omien olemassa olevien vahvuuksiemme kautta. Luomme ja kasvatamme startup-yrityksiä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Vahvat juuret tekemisen taustalla

Ratkaisutoimisto Seedi on perustettu ajatukselle ratkoa yritysten ongelmia ja parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä uniikilla tavalla. Seedin ratkaisut perustavat rohkeille kokeiluille ja näistä kertyneelle kokemukselle. Seedi perustaa aktiivisesti uusia yrityksiä kehittämiensä ratkaisujen ympärille.

Seedi on perustettu vuonna 2009, jolloin sen perustajat Tanja Haapamäki ja Marko Parkkinen lähtivät soittelemaan potentiaalisille asiakkaille ja tarjoamaan apuaan ongelmien ratkaisuun. Alkujaan nimi oli Ongelmatoimisto Seedi, mutta pian huomattiin että ongelmien sijasta asiakkaat puhuivat mieluummin ratkaisuista.

Viimeisen vuosikymmenen aikana yritys on ratkonut yli 300 asiakkaan liikkeenjohtoon, myyntiin ja kasvuun liittyviä haasteita, sekä perustanut 19 uutta yritystä.

Tunnettuja yrityksiä

Seedin perustamista yrityksistä tunnetuin on ehdottomasti Verso Food. Se valmistaa suomalaisesta härkäpavusta kasviproteiinituotteita, joista tunnetuin esimerkki on Härkis. Verso Food myytiin vuonna 2019 norjalaisomisteiselle Kavlille.

Tuoreimmista startupeista merkittävin on Woodly Oy, joka kehittää uudenlaista sellupohjaista biomeeriä, josta valmistetaan muovia korvaavia pakkausmateriaaleja.

Muita Seedin perustamia yrityksiä ovat: PP Tehdas Oy, Pro Finnish Oy, Dogia Oy, Vaikutustoimisto Freud Oy, Finnish Improved School Oy, Kaipaus Suomi Oy, Ilolla unelmatehdas Oy, Ape Payment Oy, News to Screen Oy sekä Siima Media Oy.

Strategiaamme tukee vahva kulttuurimme

Kykymme ratkaista ongelmia pohjautuu vahvaan yrityskulttuuriimme, ketterään tapaamme toimia, haluumme kuunnella asiakkaitamme sekä tuloshakuiseen työskentelyymme.

  • Yrityskulttuurimme on vahva ja myönteinen. Työskentelemme ja käyttäydymme toimistollamme kuin olisimme parhaan ystävämme mökillä. Tekemisessämme on mukana ilo, työtovereiden arvostus ja yhteiseen hiileen puhaltaminen.
  • Kuuntelemme herkällä korvalla asiakasta ja haastattelemme asiakkaamme asiakkaita.
  • Toimimme ketterästi ja lähdemme rohkeasti kehittämään uutta. Testaamme, keräämme palautetta ja kehitämme toimintaamme. Tällä mallilla olemme pystyneet ruokkimaan kykyämme ratkaista ongelmia jo kokonaisen vuosikymmenen ajan.
  • Pyrimme täyden kympin tuloksiin ja niitä myös saavutamme. Tämän vuoksi annamme työllemme myös täyden tyytyväisyystakuun.