Asiakkaamme

Sitten perustamisemme 2009 olemme auttaneet liiketoiminnan kasvun kehittämisessä ja ongelmien ratkaisuissa jo yli 200 yritystä ja organisaatiota.

Auttamamme yritykset ovat kokeneet apumme hyödylliseksi: 98% asiakkaistamme suosittelisi tai on suositellut meitä. Alta löydät muutaman esimerkin näistä sekä projektejamme.

Referenssit

Esimerkkicaset

Asiakas on perinteikäs toimija, jonka kilpailukyky on perustunut vahvaan tuotannon osaamiseen ja tehokkuuteen. Nyt nähdään, että toimialan kilpailu tulevaisuudessa tulee yhä kovenemaan ja perinteinen kilpailukeino käy yhä vaikeammaksi. Lisäksi tiedetään, että edessä on mittavia tuotannon investointeja, mutta vaihtoehtoja on monia, joten kehityspanosten suuntaamiseen haetaan kokonaisvaltaisempaa näkemystä.

Asiakas toimii perinteisellä alalla, ja on onnistunut hyvin kasvattamaan liiketoimintaansa ja tulostaan. Digitalisaatio tulee kuitenkin kiristämään kilpailua yhä enemmän tulevaisuudessa. Asiakkaita on yhä vaikeampi tavoittaa perinteisin keinoin (esim. puhelimella) ja samalla myyntiin kuluu liikaa turhaa aikaa. Lisäksi tarjoaman kautta on vaikea erottua kilpailijoista. Selvää on, että myynti kaipaa kokonaisvaltaista tehostamista.

Tavoitteena oli parantaa merkittävästi prosessin tehokkuutta sekä nostaa asiakaskokemus toimialan parhaaksi. Näitä kahta tavoitetta lähestyttiin luomalla kokonaisvaltainen, täysin uudenlainen asiakaslähtöinen palvelukonsepti, joka motivoi ihmisiä organisaation sisällä ja lisää prosessin tehokkuutta.

Enegiassa on tehty etenkin viime vuosina paljon kehitystä. Tavoitteena on ollut vastata yhä paremmin sekä asiakkaiden että kiristyvän lainsäädännön tarpeisiin. Liiketoiminnan kasvaessa nähtiin tarve kehittää asiakaslähtöistä ja myynnillistä ajattelua. Asiakaskeskeinen asiakkuuksien johtamisen malli haluttiin luoda ketterällä tavalla yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Asiakkaalla oli meneillään paljon digitaalisia kehitysprojekteja, mutta tulevaisuuden visio ja yrityksen digitaalinen kehityspolku kaipasi tarkentamista. Lisäksi tiedostettiin, että jos muutosta ei oteta omiin käsiin on hyvin mahdollista, että joku toimialan toimijoista tai toimialan ulkopuolinen haastaja keksii uuden tavan toimia, houkutella asiakkaita ja luo uudet pelisäännöt markkinoille.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!