Kehittäjä-testi

Kehittämiskyky ei ole persoonakysymys, vaan uuden näkemisen, tekemisen ja muiden mukaan saamisen laji. Kehittäjä-testi tarkastelee henkilön kyvykkyyttä kolmessa ulottuvuudessa, jonka pohjalta henkilö saa yksilöllisen kehittäjäprofiilin. Tätä itsearviota tukemaan henkilö voi lähettää arviointikutsun neljälle muulle henkilölle, kuten esimiehelleen, alaiselleen, kollegalleen tai yhteistyökumppanilleen. Lopputuloksena saadaan raportti, josta selviää henkilön kehittäjäkyvykkyyden taso, sekä miten se eroaa muiden arvioijien näkemyksistä. Testaa millainen kehittäjä sinä olet!

Tee veloitukseton Kehittäjä-testi »

people-3people-2people-1

 

Toiminnan kehittäminen

Hyväksytty toiminnankehittäjä -valmennus koulii hyvästä parhaaksi! Valmennuksen avulla voi kehittää omaa osaamista ja yrityksen toimintaa. Tavoitteena on valmentaa Suomen kehityskelpoisimmista toiminnankehittäjistä Mustan vyön kehittäjiä. Valmennus sisältää opit juuri niiltä osa-alueilta, joilla tutkimusten mukaan on merkitystä yrityksen menestykselle. Ryhmä koostuu uudistumishaluisista ja -kykyisistä henkilöistä, joilla on mahdollisuus ja kiinnostus organisaationsa kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Tutustu HTK-valmennukseen »

interface

 

Tiimijohtaminen

Millaisessa tiimissä työskentelet tällä hetkellä? Koetko työskentelyn olevan toimivaa ja mukavaa, mutta samalla myös äärimmäisen tehokasta? Saatat hyvinkin työskennellä osana tasapainotettua tiimiä! Moni tiimi ei kuitenkaan ole vielä tasapainotetussa tilassa. Tasapainotetun tiimin konsepti tarjoaa kehittämisen johtamiseen tehokkaan käytännön työkalun. Se kertoo miten eri henkilöistä muodostetaan mahdollisimman tehokkaita kokonaisuuksia – tasapainotettuja kehittäjätiimejä.

Tasapainotetuista tiimeistä tarkemmin »

people