Ratkaisutoimisto Seedi myi osuutensa NeonAuditista muille perustajaosakkaille

Ratkaisutoimisto Seedi on myynyt osuutensa tilintarkastusyhteisö NeonAuditista muille osakkaille Sari Hakalalle, Teemu Rantalalle ja Esa Rusaselle.

Yhtiön ensimmäinen 31.5.2019 päättynyt tilikausi tuotti 588 tuhannen euron liikevaihdon ja positiivisen tuloksen. Yritysjärjestelyn syynä on yhtiön nopea kehittyminen sekä uudenlaiset tulevaisuuden haasteet. Yhtiöt eivät julkista kauppasummaa. Ratkaisutoimisto Seedin perustaja ja toimitusjohtaja Marko Parkkinen toteaa: ”Olen ylpeä NeonAuditin käynnistyksestä ja tyytyväinen Seedin saamaan kauppahintaan. Toivotan onnea ja menestystä NeonAuditille. Samalla siirrymme omistajasta asiakkaaksi.”

”Meitä oli 2017 kolme asiantuntijaa, jotka halusimme perustaa yhtiön. Seedin malli oli hyvä tapa saada apua niihin asioihin, joita tiimimme ei osannut. Saimme tutkimuksiin perustuvan kick-startin, johon kuului brändi ja myyntikonsepti. Liiketoiminnan kehitys yllätti meidät positiivisesti. Yhtiön ensimmäinen 31.5.2019 päättynyt tilikausi tuotti tavoitteita paremman liikevaihdon ja positiivisen tuloksen. NeonAuditin osakkaat ostivat tasaosuuksin Ratkaisutoimisto Seedin omistuksen takaisin vain 25 kk yhtiön perustamisen jälkeen. Hieno matka!” NeonAuditin toimistusjohtaja Sari Hakala sanoo.

NeonAudit Oy on 2017 perustettu tilintarkastusyhteisö, joka tarjoaa tilintarkastus-, CFO-, yritysjärjestely-, vero- ja neuvontapalveluita. Yhtiö työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä.

Ratkaisutoimisto Seedi on 2009 perustettu liikkeenjohdon konsulttitoimisto sekä yrityshautomo, joka työllistää yhteensä yli 50 henkilöä kolmen perustamansa ja osaomistamansa asiantuntijayrityksen kautta. Nämä yritykset ovat liikkeenjohdon konsultointiin keskittyvä Seedi, ohjelmistokehitykseen ja koodaukseen keskittyvä Taito United Oy sekä asiakasperusteiseen markkinointiin keskittyvä Havain Oy.

 

Lisätietoja antaa:

Marko Parkkinen, toimitusjohtaja Ratkaisutoimisto Seedi, +358 (0)44 580 2676, parkkinen@seedi.fi
Sari Hakala, toimitusjohtaja NeonAudit, +358 50 4095 692, sari.hakala@neonaudit.fi


Katso myös