Vatajankoski

Lähtötilanne
Olemme Vatajankoskella kehittäneet uuden Energiakumppanuus-palvelun, jonka avulla voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä rakennusten energiankulutuksessa. Meillä on erittäin tyytyväiset asiakkaat ja tuote on kunnossa, mutta huomasimme, että kehitettävää löytyy asiakaslupauksen kommunikoinnissa sekä myynnin vauhdittamisessa.
Työskentely
Seedin kanssa toteutimme myynnin tehon parantamisen projektin. Mittasimme kilpailukykymme, datan pohjalta tunnistimme myynnin kipupisteet, kehitimme yhdessä markkinointi- ja myyntitiimin kanssa konkreettiset ratkaisut kipupisteisiin, testasimme niitä asiakkailla ja lopulta dokumentoimme parhaat ratkaisut myynnin pelikirjaksi.
Tulokset
Pidin Seedin dataan pohjautuvasta, mutta käytännönläheisestä lähestymistavasta. Asiakaslupauksemme kiteytyi työn aikana, löysimme myynnin prosessissa ja toimintatavoissa oikeat kehityskohteet ja saimme kehitettyä niihin hyvät ratkaisut. Markkinointi- ja myyntitiimimme arvioi ratkaisujen lisäävän merkittävästi myynnin tehoa kun ne saadaan täysipainoisesti käyttöön.

 

Jalmari Rossi
Head of Sales and Customer Relations
Vatajankoski