Marjo Qentinel
Qentinel

Qentinel

Lähtökohdat

Qentinelin tavoitteena on kasvaa ja hakea uusia markkinoita. Nyt tarvitsimme apua skaalautuvan myyntimallin rakentamisessa, fokuksessa erityisesti Saksan markkina.

Työskentely

Toteutimme Seedin kanssa Business Finlandin Tempo-rahoituksella kaupallisen mallin rakentamisen keskittyen Saksan markkinaan. Työ tehtiin yhdessä Qentinelin kaupallisen tiimin kanssa ja asiakkaat osallistaen. Keskeistä työskentelyssä oli mallin osien systemaattinen testaaminen markkinassa.

Lopputulemat

Työn lopputulemana syntyi skaalautuva kaupallinen malli, jossa toimenpiteitä, niiden kustannuksia ja tuloksia pystytään seuraamaan halki koko prosessin liidien hankinnasta kauppaan saakka. Samalla rakennettiin kaupallisen testaamisen malli sekä perusta jatkuvan testaamisen ja kehittämisen kulttuurille. Kun saamme seuraavan kolmen kuukauden aikana syntyneen mallin käytännöt juurrutettua arkeen, tulemme olemaan joka päivä hiukan parempia kuin eilen.

Qentinelistä

Qentinel on kehittänyt teknologialtaan erinomaisen ratkaisun softatestaamisen automatisoimiseen. Meillä on erittäin tyytyväiset asiakkat ja heidän kokemusten mukaan Pace työkalumme myötä softakehitys nopeutuu ja softan laatu paranee.

 

Marjo Sjöberg
Head of Marketing
Qentinel Oy