Nurmitapetti

Nurmijärven Värisilmä tarjoaa parasta palvelua kaikkiin pintoihin ja sisustamiseen erikoisalanaan kumppanuudet rakennusliikkeiden ja talotehtaiden kanssa pääkaupunkiseudulla.

Lähtiessämme yhteistyöhön Seedin kanssa Covid19-pandemia oli vauhdittanut haluamme pohtia kasvusuunnitelmaamme tuleville vuosille sekä palveluidemme vastaavuutta asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Lisäksi halusimme laajentaa palveluvalikoimaamme ja tehdä niihin liittyvät valinnat systemaattisesti. Olemme perheyritys, joka haluaa toimia pitkäjänteisesti ja omistajien tahtotilaa kunnioittaen.

Erityisesti Seedin työskentelyprosessi sekä käytetyt metodit vakuuttivat meidät. Omistajatahdon analyysi sekä päätöksentekomatriisi helpottivat päätöksentekoa ja jäävät käyttöön meillä myös jatkossa.

Seedillä on mutkaton ja helposti ymmärrettävä työskentelytapa, jota voi mainiosti suositella kaltaisellemme omistaja-yrittäjälle. Ratkaisut eivät ole valmiita kopioita vaan perustuu yrityksen sisäisiin ja asiakkaiden palautteiden perusteella luoduiksi ratkaisuiksi, jotka sopii yrityksen arkeen.

 

Timo Vallinkoski
Toimitusjohtaja
Nurmitapetti Oy / Värisilmä Nurmijärvi