ImL – Ilmastointimittaus Lind

Lähtötilanne

ImL – Ilmastointimittaus Lind toteuttaa tehokkaita ilmanvaihdon ratkaisuja, päätuotteenamme kanavistojen sisältäpäin toteutettava Aeroseal-tiivistys. Nyt halusimme tuotteistaa uudenlaisen ilmanvaihtosaneerauksen kokonaispalveluksi sekä luoda palvelulle myyntimateriaaleja. Valitsimme Seedin, sillä jo tarjousvaiheessa saimme kuvan, että Seedillä on kyky kuunnella asiakasta ja toimia sen mukaisesti.

Työskentely

Seedi selvitti ensin lähtötilanteen kilpailukykyanalyysillä, josta saimmekin mahtavat tulokset. Sen jälkeen yhdessä Seedin kanssa kehitimme uuden kokonaisratkaisun tuotteistusta etätyöpajoissa sekä testasimme ideoita eri vaiheissa asiakkaillamme. Lisäksi Seedi teki lanseeraussuunnitelman, jonka avulla pääsemme uuden palvelumme kanssa isosti markkinoille.

Tulokset

Olemme erityisen tyytyväisiä lopputulokseen. Seedin kanssa oli todella hienoa toimia; palvelualttius sekä ammattitaito oli ensiluokkaista. Seedi täytti odotukset jo ennen projektia, ja lopulta ylitti ne reippaasti! Jos tarvitsemme jatkossa vastaavaa palvelua tai kuulen, että joku kyselee suosituksia, niin varmasti pyydän kääntymään Seedin puoleen.

 

Iiro Pietilä
Partner / Myynti
ImL – Ilmastointimittaus Lind Oy