Fleet Innovation Oy

Fleet innovation Oy tarjoaa liikkumisen ratkaisuja autoista polkupyöriin. Liikennevälineiden lisäksi tarjoamme asiakkaille myös vaihtoehtoisia rahoitusmuotoja.

Yhteistyön alkaessa yritysautopäättäjät olivat palveluumme tyytyväisiä, mutta varsinaisilta käyttäjiltä ei saatu vastaavaa palautetta. Tavoitteena oli nostaa myös itse autoilijoiden asiakastyytyväisyyttä, kehittää myyntiä, ja ottaa rooli tulevaisuuteen katsovana liikkumispalveluiden tarjoajana.

Teimme yhdessä Seedin kanssa myyntiteho +50 % -projektin, jossa haimme tiivistystä myyntitarinaan sekä toimintatapamuutosta kokonaisvaltaiseen myyntiprosessiimme. Projekti tehtiin yhdessä myyntiporukkamme kanssa. Työskentely Seedin kanssa oli erittäin mieluisaa mukavien ihmisten ja ainutlaatuisen prosessin vuoksi.

Meitä Fleetissä innosti Seedin tapa ottaa myyntihenkilöstömme tiiviisti mukaan myynnin parantamiseen ja myydä ihan itsekin, jolloin tuloksiin päästään suoraviivaisesti. Ostamisen teki helpoksi Seedin tyytyväisyystakuu.

Seedin Myyntiteho-mallilla oli ratkaiseva rooli Fleet Innovationin huikeassa menestyksessä. Parannusten seurauksena Myyntitehomme nousi uskomattomat 767 %. Aluksi tehty Kilpailuetu-analyysi antoi meille paremman näkymän asiakkaiden suositteluhalukkuuden (NPS-indeksi) vaikuttimiin, ja Muutoskyky-kokonaisuus konkreettiset askelmerkit tämän kehittämiseen.

Vuosien saatossa olemme kehittäneet myynnin tehokkuuden lisäksi kilpailuetuamme ja uusia tuotteita.Hallinnointiyritys on matkalla muuttunut liikkumisen asiantuntijaksi ja ratkaisutaloksi. Kauttamme saa Fleet Hallinnointia, FleetHelp-auton käyttöön ja vaihtoon liittyvää apua, FleetJousto -leasingia sekä FleetBike -työsuhdepolkupyöriä.

Erityisen kiinnostavaa on ollut kehittää tarinaa ja brändiä samaan aikaan tuotekehityksen kanssa. Haluamme olla digitaalinen, mutta samalla kasvollinen ja vahvasti asiakkaan arjessa. Yritämme aidosti ja petraamme heikkoja kohtiamme. Vaikka välillä ryssitään, niin meistä edelleen tykätään. Olemme kiitollisia asiakkaidemme luottamuksesta.

 

Sakari Viitanen
Toimitusjohtaja
Fleet Innovation Oy