Kehittäminen nyt! -tilaisuus veti Helsingin Kauppakamari täyteen kehittäjiä

19.5 järjestetyssä Kehittäminen nyt! -aamutilaisuudessa kävi kiivas keskustelu suomalaisesta yritysmaailmasta ja kehittämisestä. Tilaisuus veti Helsingin Kauppakamarin salin täyteen kehittämishenkisiä ihmisiä.

Tilaisuudessa Helsingin yliopiston professori Göte Nyman kertoi kehittämisen psykologiasta. ”Persoonallisuuden piirteet eivät ennusta menestymistä työelämässä. Ihmiset tekevät näennäisesti samoja asioita täysin eri syistä. Hyvän kehittäjän ominaisuudet ovatkin kyky nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen ja saada muut mukaan.”

Ratkaisutoimisto Seedin toimitusjohtaja Marko Parkkinen kertoi tilaisuudessa kehittämisen tilasta juuri nyt. Keskustelua herätti myös organisaatioiden nykypäivän haasteet ja miten ne voidaan kääntää voitoksi. ”Meitä estää ainoastaan kehittämisen puute. Nyt tarvitaan mustan vyön kehittäjiä”, totesi Marko ja lisäsi, että ”näin tämä ei voi jatkua. Kaikki ymmärtävät, että asioita pitää muuttaa. Mutta missä opetetaan kehittämään asioita, sekä konkreettisesti että ihmisten mielissä?”

Tilaisuus liittyi Helsingin Kauppakamarin ja Ratkaisutoimisto Seedin yhdessä kehittämään ja rakentamaan Hyväksytty toiminnankehittäjä -valmennusohjelmaan. Valmennuksen pohjana onkin juuri Göte Nymanin ja Ratkaisutoimisto Seedin yhdessä rakentama Kehittäjä-analyysi ja sen tuoma näkemys siihen miten hyvistä kehittäjistä voidaan tehdä huippu- eli mustan vyön kehittäjiä.

Lue lisää valmennuksesta täältä.

Minkälainen kehittäjä sinä olet? Testaa omat kehittämistaitosi veloituksetta: Kehittäjä-analyysi.