Jälleen uusia huippukehittäjiä kouluttautumassa

ryhmakuvaKolmas Hyväksytty toiminnankehittäjä (HTK) -valmennusohjelma alkoi 12.10. Haikon kartanossa. HTK-valmennusohjelman kunnianhimoisena tavoitteena on valmentaa suomalaisiin yrityksiin 1000 “mustanvyön kehittäjää” vuoteen 2025 mennessä. Koulutuksen tarkoituksena on jokaisen osallistujan oman yrityscasen kautta ratkoa ongelmia pienryhmien avulla ja jakaa parhaita oppeja eteenpäin.

Kahden päivän aloitusjaksolla tutustuttiin muihin tulevaisuuden huippukehittäjiin ja kuunneltiin muun muassa Seedin perustaja Marko Parkkisen ajatuksia ongelmien johtamisesta. “On vain yksi oikea tapa suhtautua ongelmiin, rajaton määrä vääriä tapoja”, kiteytti Marko. “Ainoa oikea tapa on hyväksyä ongelmat ja olla aidosti halukas ratkaisemaan ne.”

Yhdeksän kuukauden valmennuskurssilla pureudutaan yrityksen eri kehittämisen osa-alueisiin, ja valmennuspäivillä käsitellään mm. yrityksen sisäistä, asiakas- sekä tuloskuntoa. Mukana on sekä case-esiintyjiä että kehittämisen johtamista. Professori Göte Nymanin johdolla pohdittiin aloitusjaksolla mm. miten antaa yrityksessä tilaa kehittämiselle ja muutoksille.  

Valmennuksen alussa kaikki osallistujat määrittelevät oman haasteen, jota lähtevät kehittämään eteenpäin. Osallistujia on tälläkin kertaa kirjavasti monilta eri aloilta: elintarvikkeista koulutus- ja lääkealaan, paloturvallisuussuunnittelusta kiinteistöalaan ja yritystoiminnan sparraajiin.

Lue valmennusohjelmasta lisää täältä.

Hyväksytty toiminnankehittäjä (HTK) –valmennusohjelman ovat yhdessä rakentaneet Kauppakamari ja Ratkaisutoimisto Seedi. Ohjelma vastaa tämän päivän organisaatioiden kehittämisen haasteisiin. Kuuden valmennuspäivän kokonaisuus sopii kaikille paremmasta liiketoiminnasta kiinnostuneille jo päteville toiminnankehittäjille: toimitusjohtajille/kehitysjohtajille, jotka haluavat kehittyä mustan vyön kehittäjiksi.