Viisi vinkkiä kasvuun: Nina Ehrnrooth, toimitusjohtaja, Partioaitta Oy

1. Tee sitä mihin sydämestäsi uskot

Oman tekemisen perustan on oltava kunnossa. Kun ihmisellä on tunne siitä, että hän tekee jotain oikein ja pystyy tekemisellään vaikuttamaan positiivisesti muihin ihmisiin, niin työkavereihin kuin asiakkaisiinkin, niin silloin syntyy hyviä asioita. Meillä Partioaitassa tavoite on saada ihmiset ulos  nauttimaan luonnosta ja itse koen, että tämä on sellainen asia, jossa pystyn olemaan sydämestäni mukana.

2. Menestynyt yritys huolehtii ympäristöstä

Olen koko ikäni ollut huolissani ympäristöstä. Mielestäni hyvä tapa vaikuttaa ympäristöasioihin on yrityksen kautta. Ensin on kuitenkin huolehdittava, että yritys menestyy, koska vain menestynyt yritys pystyy vaikuttamaan ihmisten toimintaan ja sitä kautta ympäristöön.

3. Yritys kasvaa tiimien kautta

Olin aiemmin yksilöurheilija, työni kautta olen oppinut, että yrityksiä eivät kasvata johtajat, vaan yhdessä työskentelevät tiimit. Partioaittaa ovat kasvattaneet kaikki ne ihmiset, jotka ovat kokeneet, että teemme hyviä asioita ja halunneet olla siinä mukana.

4. Luota ihmisten älykkyyteen ja osaamiseen

Johtajana luotan ihmisten älykkyyteen ja kykyyn tehdä itse. Päätavoitteen on oltava kirkas ja tietyt rajat on asetettava, mutta rajojen sisällä ihmisten intohimolle ja luovuudella pitää antaa paljon tilaa.

5. Jokainen ottamaton riski on menetetty mahdollisuus

Jos ihminen ei ole innostunut ja inspiroitunut siitä mitä tekee, on tehtävä jokin muutos. Muutos on aina riski ja siksi sen tekeminen vaatii rohkeutta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos et uskalla tehdä muutosta, olet myös menettänyt osan mahdollisuuksista.

Haastateltavana on Nina Ehrnrooth, Partioaitta Oy:n toimitusjohtaja, jonka intohimona on saada ihmiset ulos nauttimaan luonnosta.

Jaa mielipiteesi