Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

Onko sinulla Ratkaisu? Ratkaisutoimisto Seedi etsii joukkoonsa terävää viestinnän ja markkinoinnin osaajaa vastaamaan viestinnästämme sekä ratkomaan asiakkaidemme ongelmia.

Vuonna 2009 kysyimme yrityksiltä: ”Onko teillä ongelmia?” Ja niitähän löytyi! Niin syntyi Ratkaisutoimisto Seedi. Vuosien aikana olemme liikkeenjohdon konsultoinnin lisäksi perustaneet lukuisia yrityksiä hyvien asioiden äärelle. Saatat tuntea niistä esimerkiksi Härkistä tuottavan Verso Foodin.

Nyt etsimme joukkojemme vahvistukseksi viestinnän ja markkinoinnin osaajaa! Pääset kehittämään ja toteuttamaan niin Ratkaisutoimisto Seedin kuin asiakkaidemmekin viestintää.

Toivomme, että viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijamme löytyy työhön sopivaa opintotaustaa, kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja tiedottamisesta. Kaikkea ei kuitenkaan kannata – tai saakaan – osata. Työ on paras paikka oppia uutta!

Vikkelässä konsulttimaailmassa ongelmanratkaisutaidoista, oma-aloitteisesta ja ripeästä toiminnasta sekä hyvästä huumorintajusta on paljon apua.

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijallamme on mahdollisuus joko osa-aikaiseen (3-4 päivää viikossa) tai täysipäiväiseen työntekoon. Mitä nopeammin voit aloittaa, sitä parempi.

Lähetä lyhyt hakemuksesi ja CV:si 27.11. mennessä osoitteeseen

Voit kysellä tehtävästä lisää Johanna Parkkiselta meilitse . Pyrimme vastaamaan meileihin mahdollisimman pian.