Työn ilo ja teho

Työtä tehdään (hyvien) tulosten saavuttamiseksi. Se ei kuitenkaan poista sitä etteikö työnteko voisi ja saisi olla mukavaa. Tyytyväiset työntekijät saavat tutkitusti enemmän aikaan. Työn ilo ja teho -analyysimme on ratkaisu, jossa työyhteisön / tiimin työtehtävät listataan ja luokitellaan nelikenttään sen mukaan kuinka mukavaa ja hyödyllistä kunkin työtehtävän tekeminen on. Mukavan ja hyödylliset työtehtävät ovat toki kaikkien mieleen, mutta tiimiä saattaa yllättää kuin moni työtehtävä tipahtaa ei-hyödyllisen työtehtävän ruudukkoon. Onko näitä työtehtäviä järkevää tehdä jatkossa? Entäpä hyödylliset, mutta ei-mukavat työtehtävät – onko niistä liian moni kasautunut samalle ihmiselle? 

Työn ilo ja teho -analyysimme auttaa työyhteisöä arvioimaan uudelleen työtehtäviään ja harkitsemaan voisiko joitain työtehtäviä tiputtaa kokonaan pois, jakaa uudelleen eri työntekijöille tai jopa automatisoida. Analyysimme varmistaa, että työyhteisö käyttää aikaa ns. oikeisiin asioihin ja oikeanlaisten työtehtävien tekemiseen

Kun työyhteisö on osallistettu työn uudelleen luokitteluun on muutosten läpivieminen helpompaa, nopeampaa ja onnistuneempaa. 

Työn ilo ja teho -analyysimme on tarkoitettu esimiehille, johdolle, HR-henkilöstölle ja kaikille niille, jotka haluavat tehostaa oman työyhteisönsä toimintaa. Analyysimme sopii loistavasti myös kun kaksi yrityskulttuuria yhdistyy yrityskauppojen myötä, tai miksei jopa säännöllisin väliajoin toteutettavaksi.  

Ratkaisumme avulla saat:

Meillä on ollut ilo parantaa seuraavien yritysten työn iloa: 

Ota yhteyttä: 

Tanja Haapamäki: 044 565 0088 tai jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

 

LÄHETÄ VIESTI!