Tavoiteluotaus ja omistajatahdon analyysi

Tavoiteluotauksella yhteiset, omistajatahtoa toteuttavat tavoitteet. Tavoitteiden asetanta on omistamisen tärkein taito. Tavoitteiden pitää olla samalla konkreettisia, tarpeeksi haastavia, mutta realistisia – saavutettavissa olevia. Tavoiteasetanta ei ole kertaratkaisu vaan prosessi iteraatiokierroksineen.

Tavoiteluotaus on Ratkaisutoimisto Seedissä kehitetty prosessi, jossa yritykselle asetetaan eri tasoisia tulevaisuuden tavoitteita ja haetaan toteutusten päälinjauksia sekä keskeisiä riskejä kullekin tavoitetasolle pääsemiseksi. Oikein johdettuna tavoiteluotaus luo tietoa, jonka pohjalta hallituksen on merkittävästi helpompi asettaa motivoiva tavoite, jolla riskitaso on omistajille sopiva.

Omistajatahdon analyysi on puolestaan tämän hetkinen tilannetsekkaus, joka on suunnattu hallituksen jäsenille, johdolle ja etenkin omistajille, jotka kokevat tarvetta päivittää kaikki omistajat samalle sivulle tahtotilan suhteen. Omistajatahdon analyysi auttaa  hahmottamaan omistajuuden jatkumoa selvittämällä jokaisen yksittäisen omistajan tulevaisuuden suunnitelmat.

Ulkoisen tahon asettama kyselytutkimus ja sen analysointi saavuttavat paremman luottamuksen anonymiteettinsa vuoksi. Alkukyselyn ja analysoinnin jälkeen omistajatahdon analyysin tulokset käydään läpi yhteisessä työpajassa ja siltä pohjalta rakennetaan yhdessä uusi, yhteinen tahtotila.

Ratkaisumme avulla saat:

Meillä on ollut ilo löytää seuraaville yrityksille yhteinen omistajatahto:

Ota yhteyttä: 

Lähetä viesti!

Jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.