Seedigital – Yhdistää ihmiset, palvelumuotoilun, IT:n ja strategian

Keskeinen osa toimintaamme on suomalaisten yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan digitalisointi – alkaen prosessien sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä ja päätyen aina uusien liiketoimintamallien lanseeraamiseen, toimialapelisääntöjen muuttamiseen ja tarvittaviin IT-sovelluksiin asti. Liiketoiminnan digitalisointiin keskittyvää Seedigital-yksikköä johtamaan tulleen Juhani Strömbergin osaamisen avulla Seedin digiosaaminen nousee aivan uudelle tasolle.

Juhani on pitkän linjan digitalisoija: 40 v työkokemus IT-palvelu- ja logistiikka-aloilta. Hän on ollut 25 v mukana konsernijohtoryhmätasolla (Tieto, Itella) ja yli 20 v hallitustyöskentelyssä (mm. useat Tiedon jv-yhtiöt, Samlink, Opuscapita sekä ohjelmistoyhtiömme Taito United ja Digiraksa).

Juhanin johdolla Seedigital tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin digitalisaatio-ongelmiin. Seedigitalin myötä Seedin palveluvalikoima laajenee entisestään ja pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja liiketoiminnan digitalisointiin. Jos haluat kuulla lisää Seedigitalista ja erilaisita mahdollisuuksita, joita voimme tarjoa, ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

 

p. 0400402158, juhani.stromberg@seedi.fi