Ratkaisutoimisto Seedi on hyväksytty NewCo Helsingin yhteistyökumppaniksi

NewCo Helsinki on Helsingin kaupungin yksikkö, joka tarjoaa yritysneuvontapalveluita niin uusille kuin kasvuvaiheen yrittäjille ja start-upeille. Heidän tavoitteenaan on tukea paikallista yrittäjyyttä ja kasvattaa yrittäjien määrää Helsingin seudulla. Tämä on tavoite, joka resonoi yli 20 yritystä perustaneen Ratkaisutoimisto Seedin arvojen ja tavoitteiden kanssa.

Torstaina 28.11 2019 NewCon hallitus hyväksyi Ratkaisutoimisto Seedin viralliseksi yhteisyökumppanikseen. Saamme jatkossa tarjota apuamme NewCo Helsingin asiakkaille uuden liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Autamme yrityksiä kokonaisvaltaisesti uusien tuote- ja palveluideoiden kaupallistamisessa aina ideasta toteutukseen. Odotamme innolla uuden yhteistyön alkua.

Katso alla olevasta referenssivideostamme, kuinka autoimme Fonedomin Minttu Ripattia kaupallistamaan hänen ideansa foneettisesta äänentunnistuksesta seuraavalle tasolle ja lue lisää kuinka voimme kaupallistaa sinun ideasi Business Finlandin innovaatiosetelillä.

Lisätietoja: Janne.Juntunen@seedi.fi

Ratkaisutoimisto Seedi on 2009 perustettu liikkeenjohdon konsulttitoimisto, jonka liikeideana on ratkoa yritysten ongelmia ja perustaa uusia yrityksiä itse kehittämiensä ratkaisujen ympärille. Ratkaisutoimisto Seedi työllistää yhteensä yli 50 henkilöä neljän perustamansa ja osa-omistamansa asiantuntijayrityksen kautta. Nämä yritykset ovat liikkeenjohdon konsultointiin keskittyvä Seedi, ohjelmistokehitykseen ja koodaukseen keskittyvä Taito United Oy, asiakasperusteiseen markkinointiin keskittyvä Havain Oy sekä tilintarkastukseen ja yritystalouden hallintaan keskittyvä NeonAudit Oy.