Innostuneet ihmiset, onnelliset asiakkaat

Näin meille sanoi eräs asiakkaamme, kun kysyimme mitkä lauseet kuvaavat parhaiten Seedin toimintaa. Me voimmekin ylpeästi sanoa, että asiakkaamme ovat ainakin yhtä onnellisia kuin seediläiset innostuneita, asiakassuosittelumme on huimat 74 NPS:llä mitattuna!

Ratkaisutoimisto Seedillä ratkomme asiakkaidemme ongelmia strategian ja kilpailuedun, myynnin ja markkinoinnin, ihmisten kehittymisen sekä tuote- ja palvelukehityksen alueilla. Alle olemme koonneet ratkaisujamme, joita olemme asiakkaidemme ongelmiin soveltaneet. Alta löydät myös toimintatapamme: Dream, Think, Act, Learn.

rintanapit_dream_einuolta_300

Ainutlaatuiset ratkaisut rakentuvat organisaatiosi tarpeiden pohjalta. Parhaat ratkaisut syntyvät, kun uskallat asettaa riittävän korkeat tavoitteet ja hakea täysin uusia toimintamahdollisuuksia!

rintanapit_think_einuolta_300

Ensimmäinen versio ratkaisusta rakennetaan tavoitteiden ja tutkimustulosten pohjalta. Selvitämme yrityksen nykytilanteeseen ja kilpailukykyyn liittyvät osa-alueet.

rintanapit_act_einuolta_300

Onnistuneet ratkaisut syntyvät yhdessä organisaatiosi henkilökunnan ja asiakkaittesi kanssa. Siksi testaamme luotuja ratkaisuja sidosryhmilläsi.

rintanapit_learn_einuolta_300

Testien pohjalta kehitämme ratkaisua ja tarpeen tullen tutkimme ja testaamme lisää. Kehityssprinttien kautta tehostamme organisaatiosi toimintaa nopeasti ja ketterästi perinteisiä organisaatiomalleja unohtamatta.

Useimpien kehitysprojektiemme lähtökohtana toimii kilpailukykyanalyysi. Miksi?

Kilpailukykyanalyysi antaa tarkan kuvan tilanteestasi niin henkilöstön kuin asiakkaiden näkökulmasta. Tämä on tarvittava perusta monelle uudistustyölle.

Analyysin tuloksia verrataan n. 50 suomalaisen yrityksen dataan, joille analyysi on tehty. Mittaamme ja arvioimme yrityksen kilpailukykyä keskittyen kilpailuetuun ja muutoskykyyn, sillä ne ovat tärkeimmät kilpailukyvyn tekijät, kuten alla on kuvattu:

Laajassa, yli 2000 mittauspisteen tutkimuksessa havaitsimme yrityksen muutoskykyä kuvaavan parhaiten viisi ulottuvuutta:

Luottamus

Innovatiivinen tuote- ja palvelukehitys

Nopeus

Kommunikaatio

Ongelmiin suhtautuminen

Näitä osa-alueita kehittämällä saadaan luotua pysyvää kilpailuetua, joka erottaa yrityksesi kilpailijoista tulevaisuudessa.

Analyysin lopputulemista hyötyy koko hallintoketju:

  • Omistajat ja ylin johto: puolueeton ja kattava kuva siitä, missä yritys kokonaisuudessaan on tällä hetkellä ja mihin se on menossa
  • Kehitysjohtajat: Tärkeimmät kehityskohdat, joiden kautta saadaan nostettua kilpailuetua sekä tuettua johtamista yksiköittäin

    Analyysin säännöllinen toistaminen osoittaa edistymisen valituissa kehityskohteissa

Kilpailukykyanalyysi on erinomainen mittari myös yrityskauppatilanteessa, ja sen kautta saa selville eroavaisuudet esimerkiksi yhdistettävien yritysten henkilöstön ajatusmaailmassa.

Kiinnostuitko?

Lue lisää kilpailukykyanalyysistä täältä tai ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon: 044 565 0088.

Muun muassa näiden yritysten kilpailukykyä on tutkittu Kilpailukykyanalyysilla:

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!