Potkua innovaation kaupallistamiseen

”Ilmaisia lounaita ei ole”, sanoi taloustieteilijä Milton Friedman. Tottahan se on, että harvoin saa mitään oikeasti ilmaiseksi. Business Finland on kuitenkin tehnyt kansantaloudellisesti hienon kädenojennuksen, innovaatiosetelin! Me Ratkaisutoimisto Seedillä ymmärrämme innovoinnin tärkeyden, onhan sen tarkoitus kasvattaa yrityksen liiketoimintaa ja avata uusia ovia.

Onko Sinulla tai yritykselläsi ajatus uudesta innovatiivisesta tuotteesta tai palvelusta? Me kaupallistamme sen kanssasi Innovaatioaamupäivässämme 23.5.2019 klo 9-11.30 Ratkaisutoimisto Seedissä, Spektri Business Parkissa, Pohjois-Tapiolassa.

Aamutapahtumassamme käymme läpi kuinka innovaatiosi kaupallistetaan Business Finlandin tukemana ja millaisin keinoin me täällä Seedissä olemme innovaatioita kaupallistaneet, niin asiakkaidemme kanssa, kuin myös omien start-upiemme osalta. Kaupallistaminen Innovaatiosetelin avulla on siis meille tuttua hommaa. Aamupäivän päätteeksi teemme suunnitelman Innovaatiosetelin (arvo 5000€+alv) hakemiseen ja/tai ideoiden jatkotyöstämiseen. Mukavaa ja hyödyllistä ohjelmaa siis luvassa!

Saadessaan Innovaatiosetelin, yritys voi käyttää sen mm. tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyviin palveluihin, ketteriin kokeiluihin tai tuote- ja palvelukehitykseen. Innovaatiosetelillä me voimme mm. selvittää innovaatiosi liiketoimintamahdollisuuksia sekä tulevaisuuden potentiaalia. Lisäksi testaamme ajatusta muutamalla taholla (asiakas, yhteistyökumppani tai rahoittaja) ja luomme alustavan palvelukuvauksen, jolla perustellaan tarve jatkorahoitukselle.

Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua pian, sillä voimme aamun aikana kaupallistaa vain rajallisen määrän ideoita.

Tilaisuuden hinta on 490€+alv, mutta hyvitämme tuon rahan, mikäli et saa innovaatiollesi Business Finlandin Innovaatiosetelitukea.

Ei kun toimeen! Liput tapahtumaan voit ostaa täältä. Nopeat syövät tuon ”ilmaisen lounaan”.