Verso Food Oy

 

ESIMERKKICASE: VERSO FOOD OY

Liikeidea syntyi asiakastarpeesta proteiinipitoiselle lähiraaka-aineista valmistetulle kasvisruoalle erityisesti ammattikeittiöpuolelle.

Idea happotestattiin ja tuotekehitys aloitettiin yhteistyössä Viikki Food Centren kanssa.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Leena Saarinen syksyllä 2010. Konsepti ja liiketoimintasuunnitelma tarkennettiin.

Pilotit toteutettiin keväällä 2011. Lanseeraus ammattikeittiöille syyskuussa 2011.

Toiminnan kulmakivet:

Paikalliset raaka-aineet ja lähituotanto
Syömisen nautinto, joka muodostuu mausta ja käytettävyydestä
Ravitsemuksellinen tasapaino – korkea proteiini- ja kuitupitoisuus

www.versofood.fi

 

Jaa mielipiteesi