Neljä vinkkiä kasvuun ja kansainvälistymiseen: Samuli Tursas, toimitusjohtaja, Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtajan Samuli Tursaan mukaan yrittäjyys on elämäntapa-ammatti. Samulilla on aina ollut palo tehdä itse, ja hän perusti ensimmäisen yrityksensä 18-vuotiaana.

Koodiviidakko on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Yritys on kiihtyvän kasvun vaiheessa ja jo kansainvälisillä markkinoilla. Koodiviidakon toiminta halutaan kuitenkin pitää Oulussa ja luoda sinne lisää työpaikkoja.

Samulin vinkit kasvuun ja kansainvälistymiseen:

  1. Opi sanomaan ei. Kaikkiin mahdollisuuksiin ei tarvitse tarttua. Kasvuun pääsee parhaiten kiinni, kun ymmärtää minkälainen asiakas vie eteenpäin. Täytyy osata malttaa mielensä.
  2. Usko vahvasti. Älä anna periksi heti ensimmäisten vastoinkäymisten jälkeen. Usko omaan intuitioosi, joka sanoo, että suunta on oikea. Yrittäjältä vaaditaan luottoa johonkin, mihin muut eivät välttämättä usko.
  3. Sitoudu ja omistaudu täysillä. Anna yritykselle kaikkesi, mutta älä kuitenkaan anna sen ja vapaa-ajan sulkea tosiaan pois. Yrityksen kautta voi toteuttaa vapaa-ajan asioita, kuten matkustella perheen kanssa.
  4. Selkeytä roolit ja vastuualueet.Vastuiden on oltava selkeät, jotta kaikki tietävät mitä haetaan. Tätä kautta päästään käsiksi kasvuun.

Tutustu paremmin Koodiviidakkoon: www.viidakko.fi

Jaa mielipiteesi