Menestyssuunnitelma

Menestyssuunnitelma eli strategia on oleellinen jokaiselle yritykselle. Me Seedillä kutsumme strategiaa menestyssuunnitelmaksi, sillä mikään yritys ei voi menestyä ellei konkreettista tavoitteenasetantaa tehdä. Strategiaprosessissa määritetään yrityksen kannalta oleelliset tavoitteet ja luodaan suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Strategiaprosessiin kuuluu myös strategian ajatuksen muodostaminen sanoiksi.

Menestyssuunnitelman ostaminen on oleellista kenelle tahansa hallitukselle, johtoryhmälle tai toimitusjohtajalle, jonka yritykseltä strategia puuttuu tai sen tekemisestä on vierähtänyt jo tovi. Strategian päivittäminen voi tulla ajankohtaiseksi erityisesti muutostilanteissa kuten fuusiossa tai alan muuttuessa vahvasti esimerkiksi kilpailutilanteen muuttuessa.

Seedillä teemme strategiatyötä analyyttisesti ja ketterästi, eri toimintamalleja hyödyntäen. Lähestymme strategiaa usein useamman skenaarion kautta (skenaariotyöskentely), jotta mahdollistamme strategian analyyttisen tarkastelun ja vältämme yhden ennusteen harhaa.

Ratkaisumme avulla saat:

Meillä on ollut ilo tehdä seuraaville yrityksille menestyssuunnitelma:

Ota yhteyttä: 

Lähetä viesti!

Jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.