Etsimme paremman maailman tekijöitä

Meillä Seedissä strategiamme ytimessä ovat tämän päivän ja tulevaisuuden megatrendit ja haasteet. Käännämme digitalisaation vahvuudeksemme ja sen avulla löydämme ja ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia. Muita maailman ongelmia ratkoaksemme perustamme uusia yrityksiä, esimerkkeinä niistä yritysryhmämme yritykset NeonAudit ja Taito United. Työllämme haluamme tehdä parempaa maailmaa työpäivä kerrallaan.

Uskomme, ettei idealismi auta maailman muuttamisessa, vaan sen eteen tulee tehdä töitä. Etsimme jatkuvasti rohkeita toimijoita työskentelemään perustamiimme yrityksiin ratkomaan maailmanlaajuisia ongelmia ja tuottamaan näihin korkealaatuisia ratkaisuja.

Alta voit lukea avoinna olevista tehtävistä. Koska Seedin toimintatavan ytimessä on kehitys, voit myös laittaa meille avoimen hakemuksen, jos koet että sinun ja Seedin tiet voisivat kohdata jonkin uuden merkeissä! Haluaisimme kuulla sinusta ainakin millainen persoona olet, mistä innostut, mitä olet tehnyt aiemmin ja miksi koet sopivasi Seedille.

Työ Seedissä

Työilmapiirimme ammentaa kesämökki-ideologiasta, Seedissä käyttäydymme kuin olisimme yhdessä kesämökillä. Kesämökillähän perinteisesti jokainen tekee osansa ja osien summa on suurempi kuin niiden yksittäinen arvo. Meillä siis jokainen tukee toistaan vahvuuksillaan. Tekemisessämme on mukana ilo, työtovereiden arvostus ja yhteen hiileen puhaltaminen. 

Korostamme avointa työskentelytapaa, jossa jokaisen mielipidettä arvostetaan ja oppimiseen kannustetaan. Jokaisen seediläisen kehityksen kannalta tärkeää on se, että annamme kannustavaa ja suoraa palautetta, ja kysymme kun emme tiedä.

Heti Seedissä aloittaessani sain paljon vastuuta ja myös vapautta. Sain toteuttaa työtehtäviäni itse parhaaksi kokemallani tavalla, itseäni johtaen. Toisaalta Seedissä oli myös alusta alkaen helppoa kysyä neuvoa keneltä tahansa. Mielestäni parasta meillä on se, että nuorenakin asiantuntijana pääsee heti kehittymään ja antamaan mielipiteensä asiaan kuin asiaan. – Una, projektityöntekijä

Seedillä parasta on se, kuinka täällä tuetaan omaa kehittymistä ja annetaan vastuuta sitä mukaan, kuin sitä itse on valmis ottamaan. Lisäksi Seedissä voi rohkeasti kokeilla uutta ja kaikki ideat otetaan positiviisesti vastaan ja niitä voi lähteä toteuttamaan. Eri aloilla olevat asiakasprojektit ja omat start-upit tuovat paljon monipuolisuutta hommiin, joten täällä samaan aikaan näkee ja oppii laaja-alaisesti, mikä pitää mielen virkeänä. – Janne, projektipäällikkö

Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, niin ehdottomasti parasta Seedissä on ihmiset! Muilta seediläisiltä oppii jatkuvasti ja saa apua asiaan kuin asiaan. Töitä on helppo tehdä motivoituneiden tyyppien kanssa, joista huomaa, että he tykkäävät työstään. Ja vähintään toiseksi parasta on torstaiaamun jooga, varmasti rentouttavin tapa aloittaa työpäivä. – Reeta, projektityöntekijä