jarmo.lehtinen@coninvest.fi
+358 (0)50 560 4045

Jarmo Lehtinen

Tervehdys, olen Jarmo Lehtinen ja toimin Seedissä Senior Advisorina.

Olen toiminut ja toimin edelleen usean yrityksen hallituksen jäsenenä ja neuvonantaja mm:

  • Finlandia -Talo Oy:n, puheenjohtaja
  • Yellowtab oy, hallituksen puheenjohtaja
  • Helsingin Kiinteistö –ja Pihahuolto Oy ja HKP Saneeraus
  • LVIS-Hokka Oy, puheenjohtaja
  • NHS Sello Oy, hallituksen puheenjohtaja ja New HairStore ketjun hallitus.

Yhä enemmän olen panostanut hallitustyöhön ja siihen, miten hallitus voi toimia johdon tukena. Tähän liittyy myös aktiivinen roolini partnerina Boardman Oy:ssä.

1990-luvun alussa olin SOK-yhtymän kehitysjohtaja vastaten useista kehityshankkeista, esim. Asiakasomistaja -mallin kehittämisestä. Samalla olin useiden SOK-yhtymän tytäryhtiöiden hallituksen jäsen: mm. Maan Auto Oy ja Sokotel. S-ryhmän kansainvälistymisen strategia luotiin ollessani SOK-yhtymän kehitysjohtaja.

Eräs keskeinen työrupeama oli Baltian maissa toimivan Reval Hotels executive ryhmän jäsenyys (6v) ja Airpro Oy:n hallituksen jäsenyys (7v) sekä toimitusjohtajana toimiminen. Ilmailuun liittyen olen ollut liikelentoyhtiöisää sekä osakkaana, että hallituksissa.

Yrittäjälähtöisen työurani aloitin 1980 Suomen osakkaana Service Management Groupissa, joka oli ensimmäinen palveluyrityksiin erikoistunut konsulttiyhtiö. Vuonna 1996 perustin Aspectum ryhmän, joka on erikoistunut asiakkuuksien johtamiseen.

Olen väitellyt Tampereen yliopistossa kauppatieteen tohtoriksi 1983 aiheenani ”Asiakassuuntautunut palveluorganisaatio” (Weilin & Göös). Olen myös suorittanut Tampereella taloustieteen lisensiaatin tutkinnon. Akateemisella urallani olen ollut professorina Tampereen ylipistossa ja Arizona State Universityssä sekä Suomen Akatemian tutkijana. Vierailevana professorina olen ollut mm. seuraavissa yliopistoissa: Cornell University USA ja Tammasat University Thailand. Vuodesta 2003 olin vierailevana professorina Prahan Kauppakorkeakoulussa 12 vuotta.

Julkaisutoimintani käsittää noin 20 alan teosta, joista osa on käännetty useille kielille. Eksoottisimpina thain kieli ja kiina.

Harrastuksistani mainitsisin erityisesti ilmailun, ja minulla on ME (I) ansiolentäjän lupakirja (CPL). Veneily on myös ollut rakas harrastus. Kuntoilu, lenkkeily ja viimeisimmin golf ovat mukana kuvassa matkailun lisäksi.