Ratkaisutoimisto Seedi on virallinen innovaatiosetelin palveluntarjoaja

Innovaatioseteli on Business Finlandin tukimuotoinen rahoitus pienille ja keskisuurille suomalaisyrityksille liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Innovaatiosetelin avulla yritykset voivat ostaa ulkopuolista osaamista innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan jonkin uuden tuote- tai palveluideansa kehittämistä varten. Nämä palvelut voivat liittyä esimerkiksi tuotekehitykseen, strategiaan tai testaukseen. Setelin arvo on 6200 euroa eli 5000 euroa plus arvonlisävero.

Ratkaisutoimisto Seedi on Business Finlandin innovaatiosetelin virallinen palveluntarjoaja. Me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avun tuote- tai palveluidean osalta aina ideasta toteutukseen.

Innovaatiosetelivaiheessa tarjoamme yritykselle yleensä alustavan markkinakartoituksen, kuvaamme konseptin alustavalla tasolla ja haastattelemme potentiaalisia asiakkaita tai sidosryhmiä.  Meidän hitrate on innovaatioseteleissä erinomainen – käytännössä kaikki järkevät ideat on saatu läpi ja 100% innovaatioseteli asiakkaistamme suosittelisi meitä eteenpäin.

Alla vielä tarkempia tietoja Innovaatiosetelistä:

Mikä on innovaatioseteli?
Setelin arvo 5000 € + alv = 6200€ (Ostettu palvelu voi olla kalliimpikin, tällöin yritys maksaa erotuksen palveluntuottajalle.) Palveluntuottaja veloittaa Business Finlandia 4000e+ alv ja asiakasta 1000e+alv. Innovaatiosetelin myöntää Business Finland (entinen TEKES)

Kenelle innovaatioseteli on tarkoitettu:

Kenelle innovaatioseteli EI ole tarkoitettu

Mihin Innovaatioseteliä voi käyttää:

Mihin innovaatioseteliä EI voi käyttää

Miten innovaatioseteliä haetaan

HUOM: Emme voi hakea innovaatioseteliä puolestasi, mutta voimme konsultoida ja avustaa hakemuksen tekemisessä

Lisätietoa Innovaatiosetelin hakemisen ehdoista.

Olemme auttaneet seuraavia yrityksiä kaupallistamaan ideansa:

Jos sinulla on kysyttävää innovaatioseteliin liittyen niin ota yhteyttä tai soita 0505351911. Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja voidaan yhdessä miettiä, miten lähdetään viemään innovatiivista ideaa eteenpäin! Tai…

Lähetä viesti!

Jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.