Hinnoitteluteho

Hinnoitteluteho on ratkaisumme tilanteisiin kun yritys etsii tuotteilleen ja palveluilleen oikeaa hintaa. Kyseessä voi olla täysin uusi tuote joka tuodaan markkinoille tai yritys voi laajentaa nykyisellä tuotteella uudelle markkina-alueelle, maahan tai jakelukanavaan ja etsii sen vuoksi uuteen tilanteeseen sopivaa hintaa.

Hinnoitteluteho on käytännöllinen myös silloin kun tuotteen hinta on pysynyt jo pitkään samana ja yrityksen johto epäilee tuotteen hinnassa olevan korotusvaraa. Kokemuksemme on osoittanut meille, että lähes aina korotusvaraa löytyy.

Hinnoittelutehon kauneus on siinä, että koska yrityksen kustannukset eivät lisäänny tarkoittaa korotusvara yhtä kuin viivan alle lisääntynyt voitto. Hinnoitteluteho onkin yksin mukavimmista tuotteista, sillä sen avulla saavutetut edut konkretisoituvat asiakkaillemme euroina välittömästi projektin loputtua. 

Miten hinnoitteluteho toteutetaan?

Luotamme kaikessa tekemisessämme asiakastestauksiin, sillä ainoastaan asiakkaat voivat kertoa luotettavasti sen hinnan millä he olisivat valmiita ostamaan tuotteen. Tämän vuoksi toteutamme projektin kysymällä asiakkailta heidän mielikuvaansa tuotteen hinnasta ja rakennamme vastauksista tuotteen hintajouston ja hintakommunikaation.

Ratkaisumme avulla saat:

Meillä on ollut ilo parantaa seuraavien yritysten hinnoittelua: 

Ota yhteyttä

Tanja Haapamäki: 044 565 0088 tai jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lähetä viesti!