Future CEO of the Year vuosimallia 2019 on valittu!

Mitä?

Mielestämme suomalainen johtajuus tarvitsee innostavia esimerkkejä sekä samaistuttavia esikuvia. Tämän vuoksi haluamme hankkeen yhteydessä jakaa Future CEO of the Year-tunnustuksen poikkeukselliselle tulevaisuuden toimitusjohtajalle.

Tulevaisuuden toimitusjohtajalla on kyky saada ihmiset toimimaan yhteiseen suuntaan luotsaten yritystä kasvu-uralle. Hän toimii määrätietoisesti ja selkeän strategisen suunnan mukaan. Tulevaisuuden toimitusjohtaja ymmärtää digitalisaatiota ja osaa hyödyntää sen tuomia mahdollisuuksia.

Future CEO of the Year 2019

Future CEO of the Year 2019 eli tulevaisuuden toimitusjohtaja on Koti Puhtaaksi Oy:n Saana Tyni. “Saana on saanut johtamisellaan merkittävää kasvua ja huikean sitoutumisen niin asiakkaissa kuin henkilökunnassaan. Finalisteista jokainen olisi voinut kantaa titteliä”, toteaa Future CEO tutkimuksen toteuttavan Ratkaisutoimisto Seedi Oy:n toimitusjohtaja Marko Parkkinen.

”Tulevaisuuden johtamista nostanut yrityksen suomen parhaaksi työpaikaksi toimialalla jossa se on äärimmäisen vaikeaa.”

”Palkittu yritys, tehneet hyvää työtä vaikealla toimialalla. Nostaa henkilöstöä esille todella paljon.”

Onnea Saana Tyni!

Future CEO of the Year 2018

Future CEO of the Year 2018 eli tulevaisuuden toimitusjohtaja on Kotipizza Group Oyj:n Tommi Tervanen. Valinta tehtiin 67 toimitusjohtajan joukosta. Tommi Tervanen vastasi parhaiten suomalaisten yritysten hallitusten ja johtoryhmien kriteerejä tulevaisuuden innostavasta ja osaavasta huipputoimitusjohtajasta.

”Tommi on muuttanut ummehtuneen brändin vegaaneillekin kelpaavaksi.” ”Sosiaalisen media edelläkävijä.”
”Ajassa mukana oleva muutosjohtaja.”

Onnea Tommi Tervanen!

Future CEO of the Year 2017

Future CEO of the Year 2017 eli tulevaisuuden toimitusjohtaja on Suomen Hoivatilat Oyj:n Jussi Karjula. Valinta tehtiin 266 toimitusjohtajan joukosta. Jussi Karjula vastasi parhaiten suomalaisten yritysten hallitusten ja johtoryhmien kriteerejä tulevaisuuden innostavasta ja osaavasta huipputoimitusjohtajasta.

”Rohkeita ja uudenlaisia ratkaisuja tekevä kaveri.”
”Pörssilistautuminen 2016, innostava myyntihenkinen johtaja, visionääri, pitkän linjan tekijä ja toimeenpanija, kasvuntekijä.”

Onnea Jussi Karjula!

Jussi Karjulan blogikirjoituksen, Neljä vinkkiä pk-yrityksen toimitusjohtajalle, pääset lukemaan tästä.

Future CEO of the Year 2016

Future CEO of the Year 2016 kisan voitti metsäkonevalmistaja Ponssen Juho Nummela. Valinta tehtiin 231 toimitusjohtajan joukosta. Juho Nummela vastasi parhaiten kriteerejä tulevaisuuden energisestä ja idearikkaasta huipputoimitusjohtajasta.

Future CEO of the Year 2016 -valinnasta muualla:
Savon Sanomat