Tilaa täyspitkä Future CEO 2019 -tutkimusraportti

 

Future CEO -tutkimus herättää ajatuksia koko arvoketjun toiminnasta, ja erityisesti toimitusjohtajan roolista. Future CEO 2019 –tutkimusraportissa vastaajia oli 423 kappaletta, sekä miehiä että naisia. Vastaukset jakaantuivat toimitusjohtajiin (305 kpl), johtoryhmän (50 kpl) ja hallituksen jäseniin (68 kpl). Täysi tutkimusraportti antaa täysivaltaisen kuvan tämän päivän alle 100 henkeä työllistävän yrityksen toimitusjohtajasta, ja siitä selviää mm. seuraavat asiat:

  • Miten hallitukset ja johtoryhmät arvioivat toimitusjohtajien työtä
  • Mitkä ovat yritysten tärkeimmät painopistealueet tulevaisuudessa
  • Millaiseen yrityskulttuuriin tulevaisuuden toimitusjohtaja panostaa
  • Mitkä ovat tulevaisuuden toimitusjohtajan tärkeimmät osaamiset

Tilaa henkilökohtainen kehittymissuunnitelma

 

Kuten muitakin taitoja, toimitusjohtajuutta voi kehittää vain lisäämällä tietoa. Tilaa henkilökohtainen kehittymissuunnitelma ja hyödynnä tutkimuksen tuloksia oman johtajuutesi kehittämisessä!

Tarkoituksena on tarjota mahdollisimman suuri hyöty mahdollisimman pienellä vaivalla. Säästä siis tärkeintä, eli aikaasi: henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman tilaaminen vie aikaasi maksimissaan 1h 7 min 38 sekuntia, eli kyselyyn vastaaminen (keskimäärin 7min 38 sekuntia) ja vapaaehtoinen henkilökohtaisten tulostesi läpikäynti asiantuntijamme kanssa (1h).

Henkilökohtaisessa kehittymissuunnitelmassa vastauksiasi ja yrityksesi tilaa peilataan tutkimuksen tuloksiin ja se antaa sinulle vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten minä/yrityksemme toimitusjohtaja pärjää muihin vastanneihin verrattuna?
  • Mitä asioita minä/yrityksemme toimitusjohtaja painottaa suhteessa muihin suomalaisiin johtajiin?
  • Mitä asioita oma organisaationi painottaa suhteessa muihin yrityksiin?
  • Millainen yrityskulttuurimme on suhteessa muihin yrityksiin ja tulevaisuuden näkemykseen ihannekulttuurista?
  • Millainen on oma/yrityksemme toimitusjohtajan jaksaminen ja työhyvinvointi suhteessa muihin toimitusjohtajiin?
  • Mitä minun/yritykseni toimitusjohtajan tulisi tehdä, jotta täyttäisin tulevaisuuden huippujohtajan kriteerit?

Henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman hinta on yhteensä 1740 euroa + alv. Hinta sisältää täyden tutkimusraportin, henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman sekä halutessasi tulosten läpikäynnin yhdessä asiantuntijan kanssa.

Tilaa henkilökohtainen kehittymissuunnitelmasi oheisella lomakkeella. Pakettiin kuuluva täysi tutkimusraportti toimitetaan 1-2 työpäivän kuluessa sähköpostiisi. Asiantuntijamme sopii erikseen kanssasi ajan tulosten läpikäynnille.