Asiantuntijat rientävät kasvuyrittäjien avuksi

Yrittäjästä omistajaksi on eri alojen asiantuntijayritysten yhteistyössä rakentama hanke, jonka kautta pyritään auttamaan yrittäjyyden ja omistajuuden murroskohdassa olevia yrittäjiä ja sitä kautta luomaan parhaat mahdolliset eväät yritysten kasvulle.

Yrityksen alkuvaiheessa yrittäjä ja yritys ovat usein symbioottisessa suhteessa. Ei ole toista ilman toista. Yrityksen kasvaessa omistajan rooli korostuu. Omistajuus ei löydy itsekseen, vaan se on tietoisesti haettava. Yrittäjän on ainakin hetkittäin nostettava kädet savesta, katsottava yritystä vähän etäämmältä, arvioitava sitä objektiivisemmin ja suunniteltava tulevaa. Mitä yritykseni kasvattaminen vaatii? Missä yritykseni on kymmenen vuoden kuluttaja ja mikä on minun roolini siinä?

Yrittajastaomistajaksi.fi tarjoaa jatkuvasti päivittyviä asiantuntijoiden neuvoja, yritystarinoita ja kannanottoja sekä yritysten Hyvät uutiset. Lisäksi verkkopalvelusta löytyy testi, jonka avulla pääsee testaamaan mikä kahdeksasta yrittäjätyypistä kuvaa parhaiten omaa ajattelua ja toimintaa.

Yrittäjästä omistajaksi asiantuntijayrityksinä toimivat taloushallinnon palveluita tarjoava Aallon Tilitoimisto, tilintarkastus- ja neuvontapalveluyhteisö EY, IT-tukipalveluita tarjoava HS-Works, organisaatioiden kehityksen asiantuntija ProMotive, Ratkaisutoimisto Seedi sekä varainhoitopalveluita tarjoava Taaleritehdas.