FoxDo

Lähtötilanne

FoxDo yhdistää remontoinnin tekijäketut ja asiakkaat uudella helppokäyttöisellä tavalla. Palvelussa asiakas voi löytää remontilleen tekijän ja hoitaa tilauksen viidessä minuutissa. Kehitysprojektin tavoitteena oli kehittää helposti testauksen mahdollistavat ydinviestit ja näitä tukeva verkkosivusto.

Mitä tehtiin

Selvitimme yhdessä Seedin ja Taito Unitedin kanssa käyttäjien kokeman kilpailuedun ja suunnittelimme sitä tukevan viestinnän, teimme Design Sprint – metodilla käyttöliittymäsuunnittelun ja testasimme markkinakelpoisuutta Ruotsin ja Saksan markkinoille.

Tulokset

Projektissa saatiin listattua hyvin käytännönläheiset ja testatut kehitysideat, joita on helppo lähteä toteuttamaan. Saimme myös tarkemman käsityksen markkinoista kansainvälistymistä silmälläpitäen.

Työskentely Seedin ja Taito Unitedin kanssa oli innostavaa: osallistavat työtavat ja päätöksentekoa tukevien kyselyiden käyttäminen auttoivat kiteyttämään FoxDon kilpailuedut ja rakentamaan konseptia edelleen näitä tukevaksi. Työ antaa hyviä eväitä kansainvälistymiseen ja konseptin skaalautuvuuden parantamiseen.

 

Rami Saajoranta
Perustajaosakas, toimitusjohtaja
FoxDo